Beoordelingen van Griekse corner Emmen

Recente recensies van Griekse corner Emmen

5 sterren na 33 reviews

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede prijs kwaliteit verhouding Vlotte service en altijd vriendelijk bediend

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd,eten was goed.

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd , Heel erg lekker

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, wel wat veel.

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, super service.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Elke keer ben ik super tevreden! Het smaakte wederom heerlijk 😃

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de afgesproken tijd gebracht. En heel goed

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd super goed eten en heel vriendelijk personeel !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was heerlijk, en ook warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de bezorging een kwartier later wat wellicht de reden was dat het niet meer echt warm was. De magnetron doet wonderen en het heeft goed gesmaakt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd echt goed eten voor een betaalbare prijs. Kapsalon gyros large met extra vlees en extra kaas, eet je 2 dagen van...

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De maaltijdsalade was weer heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten ! Per ongeluk verkeerde huisnummer doorgegeven maar toch aangekomen ! Op tijd en warm !

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen wel vaker. Gewoon super lekker eten. En de bezorging binnen 40min. Zeer tevreden

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zoals altijd uitstekend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk online te bestellen, heerlijke maaltijd, hadden ondanks dat we ons goed vol hadden gegeten nog eten over!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruime hoeveelheid, goed te eten, had ietsie warmer gekund maar het voldeed aan onze verwachtingen. Was eerste keer, maar gaan we vaker doen.

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De Griekse salade was echt heerlijk ! Deze ga ik zeker vaker halen!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was anders dan ik verwacht had. Ik had een bak met lekkere giros met ui verwacht met daarbij, NAAST de giros wat frietjes en een bakje salade los erbij maar dat was niet echt wat ik kreeg. in plaats daarvan kreeg ik een bak met friet daar overheen wat giros zonder ui en daaroverheen salade die alles wat daaronder zat een natte smurrie maakte en daar overheen een 2cm dikke smakeloze gesmolten kaas. Als ik een friretje wilde moest ik eerst die laag gesmolten kaas er af zien te krijgen dan door de salade en de giros heen en wat had ik dan? een slap nat frietje doordrenkt van de saladesaus. Niet echt smakelijk dus met vriendelijke groet Aerendt

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Top. Altijd goed hier. Vers bereid en heerlijk gegeten wederom.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Vega kapsalon is top!

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hebben heerlijk gegeten, lekkere gyros, knapperige friet en frisse salade! En alles nog lekker warm bij aankomst, dus prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk thuis gegeten in de 2e lockdown. Griekse Corner is ons vaste adres als het om goede kwaliteit gaat! Vanavond een heerlijke 2 persoons mixed grill besteld, ruimgenoeg voor 2 avonden heerlijk eten met zijn tweetjes 💖 Wachttijd is lang, maar dat is logisch op zaterdagavond. Houden we gewoon rekening mee. Toch een extra blikje fanta gekregen, als compensatie. Was niet nodig, maar wel erg lief! Top team van Griekse Corner: bedankt! We wensen jullie sterkte in deze moeilijke corona tijden!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

iets te laat maar heerlijk gegeten

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk! Rijst was wat waterig in het bakje maar is echt een detail omdat de rest helemaal top was!

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en keurig op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was lekker maar wel erg veel. De bezorging was op de afgesproken tijd.

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten wederom heerlijk en warm! Bezorging half uur later dan verwacht.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende pita gyros. Goed gevuld en goed van smaak. Zo heb je het graag. Alleen volgens de website is het altijd 2,50 bezorgkosten ongeacht of je veel of weinig bestelt. Dat zou vanaf een bepaald bedrag best gratis mogen zijn.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iets te laat maar eten was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst, op Moederdag, een hapje bij Griekse corner besteld. Enorme drukte die dag zorgde voor bijna een uur bezorg - vertraging en een lastig te bereiken telefoonnummer. Maar het hapje op zich maakte veel goed! Vlees van de grill met authentiek Griekse smaak, terwijl de kaart behoorlijk eclectisch is. Daardoor, en door de drukte, knap werk! Een aanrader voor wie thuis echt Grieks wil eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.